Ejerlejlighed fra EDC

Sankt Kjelds Plads 8, 2. tv

2100 København Ø

2/2 rum, 67 m²
Solgt

Drømmer du også om 2 altaner og udsigt?

Velkommen til dit nye hjem, en meget indbydende, klassisk ’Østerbro-lejlighed’ med 2 store, solrige altaner. De store altandør/glaspartier giver et skønt lysindfald og du bliver nabo til det nye, rekreative 'Klimakvarter' lige foran hoveddøren. Fra altanerne er der helt ugeneret udsigt over den grønne plads, såvel som den smukke gård, og særdeles langt til nærmeste genbo.

Lejligheden har en perfekt planløsning og kan også bruges som delelejlighed. Du får herunder en meget rummelig, sydvestvendt stue med udgang til denne ene altan. Da der ingen høje bygninger over for, så får du masser af lys, luft og udsigt til himlen – det er helt unikt i byen! Herudover er der lejlighedens rummelige stue/værelse hvorfra der er en fantastisk udsigt fra den hyggelige karnap. Rummeligt fli­se­ba­de­væ­rel­se med separat brus – langt over standarden for en Kø­ben­hav­n­er­lej­lig­hed. Sidst men ikke mindes har man lejlighedens flotte nyere køkken med alt i hvidevare; opvaskemaskine, kombi vaskemaskine tørretumbler, vinkøleskab, ovn og in­duk­tions­ko­ge­pla­de – fra køkkenet har man adgang til lejlighedens anden altan. Lejligheden er generelt velholdt med lyse plankegulve, termovinduer og højt til stuklofterne.

Lejligheden ligger i en meget velholdt gul­sten­se­jen­dom fra 1932, og det fælles gårdmiljø byder på græsplæne, legeplads, borde/bænke, overdækket skraldeområde med grønt tag samt et grønt sanseområde med krydderurter. Desuden fibernet samt nyere fællesvaskeri. Ejendommen er meget velholdt og har bl.a. fået renoveret tag, opgange og facader. Der er loftrum (ekstra kælderrum kan evt. lejes), tørreloft samt cykelkæder, cykelværksted og bar­ne­vognskæl­der. Aktiv ejerforening med egen hjemmeside.

Ejendommen er godt beliggende med Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, Østerbros nye, og Københavns første, ’klimakvarter’ lige foran ejendommen. Kvarteret er hyggeligt med grønne vejtræer og gode P-forhold og over de kommende år vil der spire endnu flere grønne planter frem i gaderne – her er masser af atmosfære. To-go-kaffen hentes hos Hahnemanns køkken hvor man også kan få lækkerier. 5 minutters gang fra Fælledparken og tæt S-tog samt og metro på hjørnet af Fælledparken ved Vibenhus Runddel. Området byder desuden på mange gode ind­købs­mu­lig­he­der og spændende indkøbsgader med nærmiljø. En dukkert i Øresund er også blot en 5 minutters cykeltur væk på Sva­ne­møl­le­stran­den. Her får du mange kvaliteter, midt i den nyligst renoverede og meget trendy del af Kbh Ø!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008583
Boligareal
67 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1932
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
45 dage

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88