Ejerlejlighed fra EDC

Ryesgade 75, 1. MF

2100 København Ø

3/2 rum, 84 m²
Købsaftale underskrevet

Attraktiv beliggenhed tæt ved Søerne, elevator, altan og gode par­ke­rings­mu­lig­he­der e

Beliggenhed:
Lejligheden ligger yderst attraktivt, kun et stenkast fra Søerne. Her kommer Du/I til at bo centralt på Østerbro med kun få minutters gang til det pulserende handelsliv på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade. På Ryesgade bor man tilbagetrukket i meget rolige omgivelser ca. 150 m. til Søerne og trendy cafeer, restauranter og spe­ci­al­bu­tik­ker er en del af nærmiljøet tæt ved lejligheden. Nem adgang til off. transport som S-tog og Metro. Hyggelige Fælledparken, Botanisk Have, Kongens Have, Skt. Hans Torv, København K og meget mere kan nås til fods, og man har kun små 10 min. på cykel til strandparken ved Svanemøllen eller Nordhavn.

Lejligheden:
Lejligheden er opført i 2004 og fremstår nyrenoveret med blandt andet nye egetræsgulve og el. Lejlighedens om­drej­nings­punkt er det skønne køkkenalrum/stue i direkte forbindelse til skøn altan med charmende kig til gadens hyggelige butikker, cafeer og Søerne. Nyt flot Køkken med alt i hårde hvidevarer.

Herudover består lejligheden af 2 store regulerer værelser, skønt badeværelse med separat brus og rummelig entre. Lejligheden fremstår ind­flyt­nings­klar med flot finish.

Ejendommen:
Nybygget ejendom fra 2004 med elevator uden dørtrin (handicap venlig), termovinduer, dørtelefon, stort grønt gårdanlæg og mulighed for leje af festlokale. Brugsret til eget kælderrum samt fælles aflåst cykel kælder. Rundt om hjørnet på Sortedam Dosseringen ud til Søerne, vil køber opleve at par­ke­rings­for­hol­de­ne er særdeles gode – en lille skjult parkerings ”hemmelighed” på Østerbro.

Da ejendommen er opført i 2004 er der fri husleje fastsættelse, hvorfor boligen også kan bruges som investering med udlejning for øje.

Alt i alt en ind­flyt­nings­klar lejlighed på en særdeles spændende adresse.





Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008663
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2004
Energimærke
B
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
13 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Kjær

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE, HD (F)

hek@edc.dk20 67 60 4058 58 79 05EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88