Ejerlejlighed fra EDC

Rosenvængets Allé 40B, Mezz. th.

2100 København Ø

2/2 rum, 65 m²
Købsaftale underskrevet

Fantastisk beliggende i baghus i hjertet af Østerbro

Denne lejlighed må i sandhed siges at være unik. I et lukket haveanlæg, charmerende tilbagetrukket bag klassisk villa, og som nabo til Den Franske Have, ligger denne charmerende lejlighed, som den sidste opgang i ejendommen. Fra dit stuevindue har du derfor en skøn, stedsegrøn udsigt til havens smukke træer og ikke mindst er her næsten 3 meter til loftet, så en helt unik atmosfære. Lejligheden er mere rummelig end en sædvanlig 2-værelses, og har foruden de 2 gode rum også spiseplads i køkkenet. Ved køkkenvinduet har foreningen vedtaget at få bygget terrassedøre direkte til den skønne have (læs mere nedenfor). Lejligheden fremstår nydelig i stand og med en meget åben planløsning samt praktisk indbyggede skabe samt brugsret til eget kælderrum. Lejlighedens badeværelse er også dejligt rummeligt og med vinduer.

Ejerforeningen: En meget velfungerende, mindre ejerforening (12 lejligheder + forhus), med et helt unikt have-miljø som sjældent ses så grønt og frodigt som her. Brugsret til tørrerum samt kælderrum og cykelparkering.

Beliggenheden må nok sige at være en af Østerbro allermest efterspurgte. Man er centralt placeret på Indre Østerbro med cafe- og handelsliv lige i nærheden og desuden tæt ved Søerne, Fælledparken, offentligt transport samt metro lige ved Trianglen. På cykel har man kun 5-10 min. til Indre by, strandparken ved Svanemøllen eller en dukkert i havnebadet i Nordhavn. Rosenvængets Allé / kvarteret er utroligt hyggeligt med ensrettede veje, brostensbelagt gade med villaer, spe­ci­al­for­ret­nin­ger og restauranter. På trods af den centrale placering omgives man af en ro og tryghed, der tiltrækker både unge som ældre generation – her er heller ikke langt til ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, skoler eller dag­in­sti­tu­tio­ner.

Terrassedør / altanprojekt: Foreningen har på ge­ne­ral­for­sam­ling vedtaget, at man arbejder videre med et projekt om terrassedøre til gården for stu­e­lej­lig­he­der­ne (for denne lejlighed fra køkkenvinduet) samt altaner for andre. Projektet er vedtaget i ejerforenigen, og i bedste fald, ift. kommunale tilladelser mv., så forventes projektet opstartet i løbet af 2024. En terrassedør vil tilføje en helt fantastisk her­lig­heds­vær­di til en i forvejen meget attraktiv lejlighed.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008734
Boligareal
65 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1932
Energimærke
D
Vaskerum
Nej
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Nej
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
79 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88