Ejerlejlighed fra EDC

Ourøgade 31, 4. tv

2100 København Ø

2/2 rum, 56 m²
Solgt

Flot delelejlighed med to altaner

Lejligheden: Her bydes du velkommen til en lejlighed i særklasse. Lejligheden fremstår ind­flyt­nings­klar og i en rigtig god gennemgående stand med flotte plankegulve, termoruder, godt større badeværelse med separat brus samt fint køkken.

Lejligheden indeholder: for­de­lings­en­tré med plads til at hænge overtøjet, hvorfra man har adgang til alle lejlighedens rum, som også gør den mulig at dele for 2 studerende. Stuen fremstår flot med stuk og hvor der er rig mulighed for både spise- og so­faar­ran­ge­ment. Herfra udgang til stor sydvendt altan. Rummeligt soveværelse mod gården og med mulighed for god skabsplads. Fra soveværelset er der udgang til skøn og solrig altan. Lejligheden byder desuden på et fint hvidt køkken med diverse hårde hvidevarer, samt flot nyt fli­se­ba­de­væ­rel­se med separat brus. Ideel til køberen, som sætter pris på kvalitet og detaljer.

Ejendommen: Gedigen rød­sten­se­jen­dom fra 1934 med nyere tag, fællesvaskeri, fjernvarme og fællesantenne. Dejligt, grønt gårdanlæg med borde og bænke samt græsplæne. Veldrevet ejerforening. Brugsret til kælderrum.
Beliggenheden er meget central på Østerbro med Fælledparken og Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, der er Københavns første ’Klimakvarter'. Kvarteret er hyggeligt med grønne vejtræer og over de kommende år vil der vokse endnu mere beplantning frem og skabe endnu mere grøn atmosfære. Lejligheden ligger blot 5 minutters gang fra Fælled- og Kil­de­vælds­par­ken og tæt på offentlig transport: Ryparken og Svanemøllen S-station, metrostation ved Vibenshus runddel og der er busser lige om hjørnet. Badestrand og fitness er ligeledes i gåafstand. Området byder på mange gode dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt det grønne åndehul 'Tåsinge Plads'. Velkommen til!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008872
Boligareal
56 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1930
Energimærke
C
Liggetid
13 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88