Ejerlejlighed fra EDC

Marstalsgade 40, mezz. tv.

2100 København Ø

2/2 rum, 55 m²
Solgt

Højt beliggende delelejlighed med attraktiv placering

Perfekt delelejlighed på indre Østerbro med 2 lige store rum – stor set ind­flyt­nings­klar med udskiftet køkken og badeværelse, termovinduer, stuk og plankegulve. Ideel til det unge par eller som delelejlighed. Lejligheden ligger højt hævet over gaden, næsten i 1. sals højde.

Lejligheden: Her bydes du velkommen til en lejlighed der er lige til at gå til, så efter lidt maling mv. skal møblerne blot rykkes ind, så er du klar til at nyde livet i skønne omgivelser. Lejligheden indeholder for­de­lings­en­tré der gør den velegnet som delelejlighed for 2 personer. Stue mod gaden med plads til såvel spise- og sofabord. Flot badeværelse med mosaikfliser og, separat bruseniche. Soveværelse mod gården, der er næsten lige så stort som stuen. Lækkert køkken med hvide elementer. Fra lejligheden er der let adgang til bord og stole i den hyggelige gårdhave, som er skøn med urtehave og mange solkroge.

Beliggenhed: Lejligheden ligger helt centralt på Indre Østerbro nær det pulserende liv på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade, men samtidig også yderst tæt på ALT hvad Nordhavn byder på af havnebad og spændende caféliv. I gåafstand til Charlottehaven (café, fitness m.v.), Bopa Plads restauranter, den lækre isbar Isoteket eller ’Juno the Bakery’ i Århusgade. Du kommer hurtigt til Søerne, Fælledparken samt Trianglen/Poul Henningsens Plads/Nordhavn Station, hvor du kan hoppe på metroen. Vandet finder du både i Nordhavn og på Strand­pro­me­na­den såvel som ved Kastellet og Langelinie. Der er kun 1 minut til S-togstation (Nordhavn), men alligevel ingen støj fra denne på denne helt unikke og rolige placering, idet vejen støder til ensrettet gade.

Ejendommen: Klassisk Øster­bro­e­jen­dom fra 1907. Ejendommen har fjernvarme, fællesvaskeri, værksted, fælleslokale til fester m.m., cykelkælder, tørreloft, dørtelefon og godt gårdanlæg. Lejligheden har desuden brugsret til loftsrum.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008874
Boligareal
55 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1907
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
17 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88