Ejerlejlighed fra EDC

Korsørgade 4, 5. Dør/lejl. 2

2100 København Ø

2.690.000 kr.

2/1 rum, 44 m²
Ny Pris
Åbent hus med tilmelding 8. sep. 13:30

Ind­flyt­nings­klar med køkken-alrum, værelse og STOR sydvendt altan

Velkommen til dette fantastiske hjem, stilrent og ind­flyt­nings­klart. Lejligheden har en optimal planløsning, hvor man har flyttet køkkenet ind i stuen og fået et skønt køkken-alrum og samtidig etableret et separat rum. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til den store, sydvendte altan, hvor solen kan nydes hele dagen. Lejligheden indeholder også entré med god plads til sko og overtøj samt stort badeværelse med separat bruseniche samt evt. plads til vaskemaskine. I det store alrum er rigelig plads til både køkken, spiseplads og sofahjørne. Køkkenet er i nydelige materialer med god bord- og skabsplads. Den fantastiske altan har masser af plads til at indrette sig med altanmøbler og her kan solen nydes det meste af dagen. Den høje placering giver et ekstra godt lysindfald igennem de store vinduespartier. En perfekt stu­di­e­lej­lig­hed – også særdeles egnet til forældrekøb.

Lejligheden er beliggende i en pæn og velholdt rød­sten­se­jen­dom med hyggeligt gårdmiljø. Proaktiv ejerforening, hvor der lægges vægt på stabilitet og løbende ved­li­ge­hol­del­se. Fæl­les­fa­ci­li­te­ter: Internet via Andelsnet, TV via YouSee, elevator, dørtelefon, vaskeri med indgang fra gården, tørrerum, let tilgængeligt cykelrum og rum til storskrald. Brugsret til eget kælderrum. Det store velholdte gårdmiljø har både le­ge­fa­ci­li­te­ter og adskillige hyggekroge og solpladser.

Beliggenheden kan stort set ikke blive mere central på det attraktive indre Østerbro. Der er kun få minutters gang til den store handelsgade på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, hvor man finder både gode ind­købs­mu­lig­he­der og mange spe­ci­al­bu­tik­ker samt tæt på Århusgade, hvor man bl.a. finder gode kaffebarer, gourmetmad på diverse restauranter, cocktailbarer samt den skønne Bopa Plads, hvor der også kan spilles petanque om sommeren. Derudover er ejendommens beliggenhed særlig attraktiv fordi der også er kort afstand til rekreative områder som f.eks. Fælledparken, Strand­pro­me­na­den, Nordhavn, Søerne og Langelinie. Efter blot få minutters gang er du ved Poul Henningsens Plads og Nordhavn, hvor der er adgang til metro og S-tog, hvis du da ikke bare nyder byen på din cykel. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008430
Boligareal
44 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1963
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.779 kr.
Pris/m²
61.136 kr.
Pris
2.690.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-2,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
61 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
135.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.204 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.349 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88