Ejerlejlighed fra EDC

Kildevældsgade 66, 1. tv

2100 København Ø

2/1 rum, 58 m²
Solgt

Herskabelig 2V i Østerbros Klimakvarter

Charmerende og lys 2-værelses lejlighed med højt til loftet på rolig beliggenhed. Du bydes velkommen i den rummelige entré med plads til sko og overtøj. Til højre findes det store soveværelse med plads til dobbeltseng og masser af skabsplads. Ligeledes plads til at indrette med skrivebord til at klare hjemmearbejdet eller studiet. Fra entreen er der ligeledes adgang til lejlighedens rummelige stue med åben forbindelse til køkkenet. I stuen er der fin plads til både so­faar­ran­ge­ment og spisebord. Køkkenet fremstår tidløst med hvide fronter. Sidst et pænt og velholdt fli­se­ba­de­væ­rel­se i en god størrelse med separat bruseniche.

Beliggenheden er meget central på Østerbro med Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, der er Københavns første, og meget trendy, Klimakvarter. Kvarteret er hyggeligt med grønne vejtræer og Her er skønne, grønne oaser, små parker og masser af atmosfære. Her bor du blot 5 minutters gang fra Fælled- og Kil­de­vælds­par­ken og tæt på offentlig transport: Ryparken og Svanemøllen Station, metrostation ved Vibenshus Runddel og der er busser lige om hjørnet. Badestrand og fitness er ligeledes i gåafstand. Området byder på mange gode dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt spændende indkøbsgader med nærmiljø og caféliv – morgenkaffen kan du let hente hos en af de mange caféer Skt. Kjelds- eller Tåsinge Plads.

Klassisk Østerbro-ejendom fra 1903 med fjernvarme, fællesvaskeri, cykelkæder, dørtelefon og hyggelig grøn fællesgård, hvor en god sommerdag kan nydes. Veldrevet forening. Alt i alt en klassisk Øster­bro­lej­lig­hed som henvender sig til et bredt segment af købere. I særdeleshed til parret eller den studerende. Lejligheden er desuden velegnet som forældrekøb. Velkommen til Kildevældsgade 66, 1. tv.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008861
Boligareal
58 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1903
Energimærke
C
Liggetid
3 dage

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88