Ejerlejlighed fra EDC

Gammel Kalkbrænderi Vej 23, 1. tv

2100 København Ø

2/2 rum, 55 m²
Købsaftale underskrevet

Delevenlig to-værelses super centralt på Østerbro

Her befinder du dig på en af Østerbros ubetinget bedste adresser. Gaden er ikke blot centralt beliggende, og i hjertet af indre Østerbro, men også tæt på attraktive Melchiors og Bopa Plads med et rigt cafeliv. Du har alt hvad hjertet kan begære omkring Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade og ikke mindst den nye Nordhavnsbydel - og det til trods ligger lejligheden dejligt tilbagetrukket i en stille, lys gade. Der er gode P-forhold og S-tog samt busser indenfor gåafstand - og ikke mindst den nye Metro ved både Trianglen og Nordhavn. Samt skønne rekreative områder ved Søerne, Fælledparken, Kastellet samt Nordhavn.

Lejligheden har et skønt lysindfald, idet den ligger i en bred og meget charmerende gade. Den sydvendte stue, hvor solen strømmer ind det meste af dagen, fremstår meget herskabelig. Planløsningen giver desuden let mulighed for at dele den to personer. Stemningen fortsætter ind i værelset, som har en rigtig god størrelse, med mulighed for skabsplads. Samtidig får du også et rigtig godt og nyrestaureret køkken og et fint badeværelse som er holdt i hvidt.

Ho­ve­d­e­jen­dom­men er flot og klassisk i sit udtryk, opført i 1905 med nyligt pudset facade, taget er nyrenoveret og kælderen isoleret. Alt er betalt og lejligheden har ikke fælleslån. Her er fjernvarme, dørtelefon, vaskeri (til fri afbenyttelse), cykelkælder og dejligt grønt gårdmiljø med bænke, grill m.m. Veldrevet ejerforening, hvor der bliver taget hånd om det hele.

Velkommen til Gammel Kal­k­bræn­de­ri­vej 23!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008906
Boligareal
55 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1905
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Alexander Gisli Heimbürger

Ejendomsmægler, MDE

agh@edc.dk51 15 01 95EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88