Ejerlejlighed fra EDC

Bryggervangen 40, 2. tv

2100 København Ø

4.350.000 kr.

3/3 rum, 70 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 6. okt. 14:30

Bo midt i det trendy Klima-kvarter

Velkommen til dit nye hjem, en meget indbydende lejlighed, som fra 2021 og frem er flot renoveret med både lækkert køkkenalrum, bad, vægge, gulve og meget, meget mere.. De store vinduespartier, giver en fantastisk fornemmelse af lys og luft og du kan nyde solen i fulde drag. Du bliver nærmeste nabo til det trendy 'Klimakvarter' lige foran ejendommen og fra lejligheden er der udsigt til himlen såvel som til tagfarmen 'Østergro' og Gro Spiseri, et af Østerbros mange lækre spisesteder. Lejligheden har en meget optimal planløsning til par såvel som singler med en meget rummelig stue en suite til både soveværelset såvel som køkkenalrummet. Køkkenet er virkelig veludnyttet, fra &Shuffle i meget smukke farver og nuancer. Naturligvis er her både emfang, Qoouker med varmt vand samt kombi-vaske/tørremaskine samt opvaskemaskine. Du får ligeledes et flot badeværelse med væghængt toilet, flotte fliser samt inventar fra Bad & Stil. Alt i alt et meget indbydende hjem.

Lejligheden ligger i en meget velholdt gul­sten­se­jen­dom fra 1932, og det fælles gårdmiljø byder på græsplæne, legeplads, borde/bænke, overdækket skraldeområde med grønt tag samt et grønt sanseområde med krydderurter. Desuden fibernet samt nyere fællesvaskeri med internetadgang. Ejendommen er velholdt og har bl.a. fået renoveret tag og facade. Der er desuden brugsret til loftrum til lejligheden (ekstra kælderrum kan evt. lejes) såvel som til et stort tørreloft samt cykelkælder, cykelværksted og bar­ne­vognskæl­der. Aktiv ejerforening med egen hjemmeside.

Lejligheden er godt beliggende med Fælledparken som nabo – og bogstavelig talt lige uden for døren er Østerbros nye og attraktive ’Klimakvarter’, som er Københavns første kli­ma­til­pas­se­de bydel. Gaden, såvel som hele kvarteret, er hyggeligt med grønne vejtræer og brede og rolige gader. Her er masser af atmosfære og på Tåsinge- såvel som Sankt Kjelds Plads, hvor to-go-kaffen hentes hos en af de mange hyggelige cafeer eller brunchen indtages hos Hahnemanns køkken, hvor der bydes på mange lækkerier. Du er få minutters gang fra busser samt metroen på hjørnet af Fælledparken ved Vibenshus Runddel. På ganske kort tid kommer du til de fleste ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner og hvad byen ellers har at byde på. En dukkert i Øresund er også blot en cykeltur væk på Sva­ne­møl­le­stran­den eller i den nye Nordhavnsbydel. Her får du mange kvaliteter i denne opblomstrende og meget trendy del af Østerbro. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008981
Boligareal
70 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1932
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.770 kr.
Pris/m²
62.143 kr.
Pris
4.350.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
2 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
220.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.313 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.743 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88