Ejerlejlighed fra EDC

Priorvej 11, 1. Dør/lejl. f

2000 Frederiksberg

4/4 rum, 125 m²
Solgt

Stort køkken-alrum og 3 soveværelser

EDC har nu fornøjelsen af at åbne dørene op til denne store, lyse og ind­flyt­nings­kla­re 4-værelses lejlighed på en central beliggenhed og egen p-plads. Lejligheden byder blandet andet på en fantastisk altan, 3 soveværelser og et fantastisk køkken-alrum. Desuden er lejligheden blevet renoveret gennemgående indenfor det seneste år. Med bl.a. Rema1000, Lidl, Meny mm. Lige ved siden af, kan de daglige indkøb hurtigt klares. Inden for få minutter til fods kan du både sidde i metro, bus og S-tog. Du er hurtigt på ind- og udfaldsveje, og er derved hurtigt inde i centrum af København eller ude af byen. Grønt område i form af Nørrebroparken og Grøndalsparken ligger ligeledes inden for meget kort gåafstand. Er du til gode spisesteder og spe­ci­al­for­ret­nin­ger, er den populære Jægersborggade bestemt et besøg værd. Der er samtidig rig mulighed for at opleve de mange spændende arrangementer ved Bispebuen. Et område i fantastisk udvikling, som skal opleves!
Lejligheden byder på: For­de­lings­en­tré med adgang til 2 soveværelser og køkkenalrummet, samt rummelig og veludnyttet op­be­va­rings­plads. Det store køkken-alrum er lejlighedens store om­drej­nings­punkt. Køkkenet ligger med et stort vinduesparti og en skøn udsigt i den ene ende af det store rum. Køkken er opført i 2023 og er valgt i moderne farver. Det er masser af opbevaring plads og ligeledes masser af arbejdsplads. Der er blevet plads til en lille siddeplads så familie og venner kan følge med når de store gastronomiske udfoldelser spiller an. Der er desuden et hav af hårde hvidevarer, såsom opvaskemaskine, en skabsfryser med isternings maskine, stort køleskab, ovn og in­duk­tions­ko­ge­pla­de med indbygget emhætte. I resten af rummet er der masser af plads til plads til både sofaafdeling såvel som til en god spiseplads. Hele rummet er oplyst af det store vestvendte vinduesparti, som dækker hel stuens brede. Hvis man som køber ønsker at ændre på rumfordelingen, er det muligt at dele rummet op i en dagligstue og et stort spisekøkken. Fra stuen er der udgang til den fantastiske vestvendte altan, hvor der er rig mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolen. Altanen kan rumme både bord og stole, så det er muligt at invitere familie og vennerne på et glas rosé eller to. Ydermere byder lejligheden på 3 gode soveværelser og et meget rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Lejligheden er desuden placeret som den sidste på svalegangen og derfor er ingen trafik af naboer foran denne lejlighed. Ejerforeningen er veldrevet og med elevator, der medfølger en privat p-plads i par­ke­rings­kæl­de­ren og der er brugsret til kælderrum.
Ejer­for­e­nin­gens gård er utrolig velholdt og om sommeren er det en lille aflukket oase.
Alt i alt en ind­flyt­nings­klar lejlighed til den pladskrævende familie eller den som ønsker sig masser af plads i en skøn bydel.

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20002742
Boligareal
125 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
E
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
51 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Rhode Nissen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

thni@edc.dk20 36 70 3858 58 77 68EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg

200@edc.dk38 32 08 00