Ejerlejlighed fra EDC

N.J. Fjords Alle 2, 2. th

1957 Frederiksberg C

4/3 rum, 90 m²
Solgt

Smuk lejl. med stor altan og sublim planløsning i hjertet af FRB C

Velkommen til denne klassiske lejlighed, som ligger på en allé med smukke træer centralt på Frederiksberg. Tæt på Gl. Kongevej, Falkonér Allé og Frederiksberg Centrets mange butikker. Tæt på et bredt udvalg af hyggelige kaffebarer, restauranter, ind­købs­mu­lig­he­der - og med Land­bo­højsko­lens gamle botaniske have lige rundt om hjørnet. Skal du til andre bydele, er metroen kun få minutters gang væk.

Den smukke ejendom fra 1899 er løbende vedligeholdt. Et hyggeligt grønt gårdmiljø indbyder til leg og socialt samvær udendørs. Ejendommen rummer også andre fæl­les­fa­ci­li­te­ter som gårdtoilet, cykelparkering, fællesvaskeri og tørreplads. Desuden har lejligheden brugsret til et depotrum på loftet.

Lejligheden fremstår ind­flyt­nings­klar med flere klassiske træk, der er synonyme med Frederiksberg, hvor sil­de­bens­par­ket­gul­ve­ne i opholdsstuen og køkkenalrummet, de oprindelige og velpassede stuklofter samt elegante høje paneler, bør fremhæves.

God entré med god plads til overtøjet leder dig ind i opholdsstuen med god plads til det store so­faar­ran­ge­ment. I åben forbindelse tilgås det skønne køkkenalrum med plads til stort spisebord, hvor familien samles til måltider. Køkkenet, med god bordplads, er topmoderne med alle ønskede be­kvem­me­lig­he­der, som eksempelvis nyt stort amerikaner køle/fryseskab, opvaske- og vaskemaskine.
Fælles for det store soveværelse, køkkenalrummet og opholdsstuen er det fine lysindfald fra øst, hvor man har et flot kig til alléen og de smukke naboejendomme.
Boligen tilbyder i alt 3 værelser, hvor man i det ene har lavet en særdeles funktionel ”fold-ud” løsning, der både giver dig en dobbeltseng, der i sig selv bliver et naturligt møbel i rummet samt en naturlig passage til altanen, når sengen er foldet op. Netop lejlighedens store sydvestvendte altan til gårdside skal opleves ved selvsyn - her kan man nyde som­mer­ef­ter­mid­da­ge­ne og sommeraftener i absolut ro.
Endeligt tilbyder boligen et fint og funktionelt badeværelse med både mekanisk- og naturligt udsug, der sikrer et godt indeklima.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20105512
Boligareal
90 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1899
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
32 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Sejrskild Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE - HD(O)

dsn@edc.dk21 71 62 10EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C

201@edc.dk33 26 00 26