Ejerlejlighed fra EDC

Danas Plads 15, st. th

1915 Frederiksberg C

3/2 rum, 81 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar 3 vær. med stor altan mod den stille gårdhave.

Område: Her kan du komme til at bo på en af de mest centrale adresser på Frederiksberg C med gåafstand til stort set alt. Der er busforbindelse lige udenfor døren og en kort gåtur til Forum Metro. Der er et rigt udvalg af butikker, caféer og spisesteder i nærområdet, ligesom der er kort afstand ind til City. På trods af den centrale beliggenhed udmærker kvarteret sig ved at være roligt med ensrettede trafikdæmpende veje.

Indretning: Skøn herskabelig ejendom med alle de klassiske detaljer såsom ekstraordinær loftshøjde, flot stukkatur og sil­de­bens­par­ket­gul­ve. Du modtages i en åben entré/fordelingsgang, stor spisestue i åben forbindelse med opholdsstuen med plads til stort so­faar­ran­ge­ment. Fra det nyere køkken findes udgang til den ene af boligens to altaner (denne ligger sydvendt mod den fælles gårdhave. Nyere elementkøkken med god skabs-/bordplads, samt alt i hårde hvidevare. Opdateret fli­se­ba­de­væ­rel­se med separat bruseniche og vaskemaskine. Endeligt forefindes der et stort soveværelse med plads til skab og lille skrivebord. Ydermere findes mindre værelse med udgang til lejlighedens spanske altan.

Ejendom: Den smukke og ka­rak­te­ri­sti­ske rød­sten­se­jen­dom fra 1917 fremstår pæn og præsentabel. Som medlem af ejerforeningen har man mulighed for at gøre brug af et væld af fæl­les­fa­ci­li­te­ter, hvor den store aflåste baggård med bænke og legeplads til de mindste bør fremhæves. Hertil findes der højbede så man kan plante krydderurter og lign.. Herudover har man også en cykelkælder. Nærværende lejlighed har brugsret til et stort loftrum.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20401935
Boligareal
81 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1917
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Liisberg

Afdelingsleder, Salg og vurdering

mlii@edc.dk40 74 39 4058 58 74 34EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg

204@edc.dk58 58 82 10