Ejerlejlighed fra EDC

Bianco Lunos Alle 9, 1. th

1868 Frederiksberg C

5/3 rum, 130 m²
Solgt

Magisk 5V lejlighed med solrig altan i hjertet af FRB C

En sjældent udbudt lejlighed til den kræsne køber med ønsket om en central og ugeneret beliggenhed, en masse lys og ikke mindst x-factor. Dette er lige præcis hvad EDC nu har fornøjelsen af at udbyde i denne smukke og populære ejendom på den velkendte Bianco Lunos Alle. Lejligheden ligger tæt på bylivet med alt indenfor gåafstand, bl.a. Frederiksberg Have, Land­bo­højsko­lens smukke have, metro, CBS og et væld af indkøbs, café og re­stau­rants­mu­lig­he­der på Gammel Kongevej, Frederiksberg Alle og ikke mindst Værnedamsvej.
Lejligheden har en helt optimal planløsning med 3 gode soveværelser (med god skabsplads), opholdsstue i åben forbindelse til køkkenalrum, stort badeværelse og fantastisk solrig altan til gårdside, hvor som­mer­ef­ter­mid­da­ge og sommeraftener kan nydes i fulde drag.
Boligen er også blevet renoveret med respekt for ejendommens detaljer og historie, hvor de smukke og velholdte stuklofter, flotte gulve og majestætiske loftshøjde skal nævnes. Entréen, med god plads til overtøj samt flere elegante skabsløsninger med blandt andet vaskemaskine i det ene, er udstyret med lækkert mi­kro­ce­ment­gulv, der ligeledes er ført ind i det ene soveværelse for at skabe ensartethed. Badeværelset, med stilrene materialevalg, tilbyder god plads og separat bruseniche med elegant glas­dørs­løs­ning.
Opholdsstuen giver rig mulighed for hyggestunder med plads til det store so­faar­ran­ge­ment. Her er man i åben forbindelse til køkkenalrummet, der bliver det naturlige hjerte i lejligheden, da det forbinder op­holds­af­de­lin­gen med soveafdelingen. I køkkenalrummet, med plads til det store middagsselskab, fornemmer man også ejendommens elegante og bløde vinkler med en smuk udsigt til det store træ i rundkørslen på Grundtvigsvej.
Fra køkkenalrummet tilgås, via funktionel gang med indbyggede skabe, lejlighedens øvrige to soveværelser. Fra soveværelset til gårdssiden finder man lejlighedens altan, der allerede er beskrevet.
Særdeles præsentabel og smuk ejendom dateret tilbage i 1884. Veldrevet ejerforening med meget lave fællesudgifter, hvor der løbende er vedligeholdt facade, trappeopgang og gårdmiljø. Foreningen værner om det sociale liv, med alt fra aktiviteter som sommerfest og ju­le­træstæn­ding. Skønt og børnevenligt gårdmiljø hvor der tit og ofte inviteres til fæl­les­spis­nin­ger hvis man lyster.Alt i alt en unik og fantastisk bolig.

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20105515
Boligareal
130 m²
Rum/værelser
5/3
Antal etager
1
Byggeår
1884
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
62 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Sejrskild Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE - HD(O)

dsn@edc.dk21 71 62 10EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C

201@edc.dk33 26 00 26