Ejerlejlighed fra EDC

Schlegels Alle 3, 2. th

1807 Frederiksberg C

5/2 rum, 168 m²
Solgt

Her­skabs­lej­lig­hed med vestvendt altan på blind vej

For enden af den smukke og eftertragtede Schlegels Allé, der er en blind vej mellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade, udbydes denne unikke bolig, der henvender sig særdeles godt til børnefamilien, som ønsker at sætte eget præg. I nærområdet er man i kort afstand til både metro, caféliv, Frederiksberg Have, Søndermarken og eksklusive restauranter.
Ejendommen er opført i 1908 og fremstår i klassisk byggestil med flotte udskæringer og store vinduespartier. Ejendommen råder over diverse fæl­les­fa­ci­li­te­ter såsom, cykelkælder, værksted og gårdmiljø, derudover har hver lejlighed adgang til opbevaringsrum.

Lejligheden bærer, lige som ejendommen, præg af tiden, som denne er opført i. Der er en gennemgående god loftshøjde på over 3 meter, og disse er udsmykket med flotte og mondæne stukke. Lejlighedens plantegning er meget åben med store rum med plads til familien. Fra lejlighedens entré åbner lejligheden sig op med adgang til både køkken med udgang til vestvendt altan, et stort soveværelse med plads til både den store seng og gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der. Derudover er her adgang til den ene stue, som er indrettet med en kamin omgivet af grønlandsk marmor, som bidrager til de hyggelige aftener og giver et charmerende indtryk. Herfra føres man ind i den store, lyse dagligstue med god plads til de store sammenkomster. Fra dagligstuen er der adgang til den nuværende spisestue, som rummer god plads til hyggelige mid­dags­sel­ska­ber.

Alt i alt får I her en super god lejlighed med masser af in­dret­nings­mu­lig­he­der samt mulighed for at sætte eget på jeres nye hjem.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Schlegels Alle 3, 2. TH.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20401683
Boligareal
168 m²
Rum/værelser
5/2
Antal etager
1
Byggeår
1908
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
49 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Benjamin Stender

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bst@edc.dk27 29 24 5858 58 78 24EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg

204@edc.dk58 58 82 10