Ejerlejlighed fra EDC

Andreas Bjørns Gade 8, 2. tv

1428 København K

2/2 rum, 54 m²
Købsaftale underskrevet

Det perfekte foreældrekøb!

Velkommen til din kommende drømmebolig!
Denne vidunderlige 2-værelses lejlighed på populære Andreas Bjørns Gade ligger i den eksklusive Aladdin ejerforening på charmerende Christianshavn – et af Københavns mest eftertragtede kvarterer.

Lejligheden stråler af lys og charme med et stort soveværelse og en rummelig stue, hvorfra der er direkte adgang til en solrig vestvendt altan.
Køkkenet er funktionelt og nydeligt, badeværelset er indbydende og har et separat bruseafsnit, Rummelig entre med op­be­va­rings­plads til både overtøj og sko. Det flotte plankegulv giver en skøn, sammenhængende fornemmelse i boligen, og med sine 54 kvm er lejligheden den perfekte, klassiske kø­ben­hav­n­er­lej­lig­hed.

Når du træder ud af lejligheden, kan du slappe af i den velholdte, grønne gård, der strækker sig gennem hele ejendommen. Her kan du nyde dine måltider eller bare tage en pause omgivet af frodig beplantning – et lille åndehul midt i byen. Lejligheden ligger i hjertet af Christianshavn, hvor du har kanalen lige om hjørnet, og stem­nings­fyld­te caféer, hyggelige spisesteder og unikke spe­ci­al­bu­tik­ker inden for kort gåafstand. De smukke brostensgader emmer af historie, og den nærliggende metrostation gør det nemt at komme rundt i hele København. Denne bolig skal opleves! Kontakt os for en fremvisning!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
11304054
Boligareal
54 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1901
Energimærke
C
Vaskerum
Nej
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
12 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28