Ejerlejlighed fra EDC

Sølvgade 19, 2. mf

1307 København K

2/2 rum, 49 m²
Solgt

Elevator og fransk altan i Fre­de­riks­sta­den

Vi har fornøjelsen af at præsentere denne oplagte for­æl­dre­købs­lej­lig­hed, som emmer af charme og stil. Denne rummelige lejlighed er beliggende i et af Københavns mest eftertragtede områder og er en sand perle i byen. Lejligheden er en del af en meget veldrevet ejerforening med sund økonomi, som byder på en række attraktive faciliteter som elevator, fjernvarme, termovinduer, dørtelefon, vaskeri, loftsrum og en dejlig grøn gård med cykelparkering.

Lejligheden ligger mod syd og ud mod gården, derfor et fantastisk lysindfald og meget stille. Lejligheden indeholder et soveværelse med walk-in closet. Køkkenet er veludstyret med køl/frys, opvaske- og vaskemaskine, samt rummeligt med lille spiseplads, og adskilt fra stuen med arkitektens oprindelige glasvæg. Fra den fantastiske stue med fransk altan, hvor solen kan nydes, vil I føle jer hjemme. Den lyse og indbydende stue byder på god plads til både spise- og dagligstue. Badeværelset er flot og næsten nyt med god bruseniche og glasvæg.

Området omkring lejligheden tilbyder gåafstand til nogle af byens mest charmerende seværdigheder. Besøg de berømte Torvehaller og oplev kulinariske delikatesser fra hele verden. Nyd de grønne omgivelser og afslappende gåture i den nærliggende Kongens Have eller Kastellet samt løbeture langs havnen, eller de idylliske Søer. Med let adgang til Kongens Nytorv er det nemt at udforske byens historiske centrum med kultur, shopping og gastronomi i særklasse. Metrostationen ved Marmorkirken ligger kun 5 minutters gang fra lejligheden, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. Offentlig transport som tog, bus og metro er lige om hjørnet, hvilket gør det let at udforske alt, hvad København har at byde på. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning af denne enestående lejlighed. Med dens ideelle beliggenhed, charmerende indretning og unikke atmosfære er dette en bolig, der ikke er til at modstå. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
11304037
Boligareal
49 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1806
Ombygget
1961
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Ja
Liggetid
26 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28