Ejerlejlighed fra EDC

Store Kongensgade 63A, ST. Dør/lejl. 3

1264 København K

8.495.000 kr.

3/3 rum, 114 m²
Nyhed
79 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 18. sep. 11:00 - 15:30

Eksklusiv lejlighed i tilbagetrukket baghus med fælles tagterrasse

Velkommen til Store Kongensgade 63A – en sand perle i hjertet af København! Denne eksklusive lejlighed tilbyder en enestående beliggenhed, få skridt fra Amalienborg Slot, Kongens Have og det ikoniske Kongens Nytorv. Området er fyldt med kulturelle skatte samt nogle af byens mest fremragende restauranter og caféer, som vil begejstre enhver madelsker. Samtidig er du i kort afstand til Københavns livlige byliv med utallige shopping muligheder.

Ejendommen gennemgik i 2007 en omfattende transformation fra erhverv til bolig, hvor hele bygningen blev gen­nem­renove­ret. Dette betyder minimal ved­li­ge­hol­del­se og moderne faciliteter, herunder en elevator, der let fører den kommende ejer op til den imponerende fæl­les­tag­ter­ras­se, hvor udsigten over byen kan nydes. Boligen er derfor også ideel til udlejning, eksempelvis ved udlandsophold. Opvarmning sker via fjernvarme, og lejligheden er udstyret med termovinduer samt dørtelefon.

Indenfor mødes man af en lejlighed, der er indrettet uden kompromiser, med et fokus på kvalitet og æstetik. I 2021 blev hele lejligheden gen­nem­renove­ret med adskillelige opgraderinger. Heraf kan nævnes, Adlo sikkerhedsdør og gennemgående gulvvarme under de elegante, brede 25 cm Dinesen ege­træs­plan­ke­gul­ve i lys olie, som strækker sig fra stue til soveværelserne. Entréen og badeværelset er smukt beklædt med fliser og køkkenet er blevet forvandlet med et stilfuldt Simonsen & Czechura snedkerkøkken i mørkrøget eg. Dette køkken er perfekt integreret i det åbne alrum, hvor kvartsit-bordplader og eksklusive Gaggenau hvidevarer – herunder ovn, kombiovn og kogeplade samt armatur med udtræk samt vask med indbygget kværn – gør det ideelt til kulinariske oplevelser i selskab med venner og familie.

Badeværelset fortsætter den gennemførte stil med et Simonsen & Czechura ba­de­væ­rel­ses­mo­dul, indbygget skabsplads og eksklusive Vola-armaturer, herunder også en rummelig bruseniche med rainshower, hvor kvaliteten skinner igennem i hver eneste detalje.

Lejligheden byder på to store soveværelser, som begge har fået tilføjet moderne komfort med Simonsen & Czechura indbyggede skabe og trelagsvinduer, der sikrer ro og isolering. Desuden sikrer højden til lejligheden privatliv. Hele boligen er oplyst med indbyggede spots i loftet, som alle har lysdæmper for at skabe den perfekte atmosfære i hvert rum.

Udover den store fæl­les­tag­ter­ras­se og den hyggelige gård, byder ejendommen også på muligheden for parkering samt et rummeligt kælderrum til opbevaring.

Denne unikke bolig skal opleves – kontakt os for en fremvisning og lad dig fortrylle af dens skønhed og beliggenhed.










Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
11303570
Boligareal
114 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1932
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
6.587 kr.
Pris/m²
74.518 kr.
Pris
8.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Ja
Liggetid
10 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
425.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.772 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
38.810 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28