Andelsbolig fra EDC

Jættestuen 57

9230 Svenstrup J

4/3 rum, 101 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar Andelsbolig - Perfekt beliggenhed

Velkommen til Jættestuen 57 – en fantastisk andelsbolig beliggende i det eftertragtede Svenstrup. Denne bolig har gennemgået en omfattende opdatering med nye vinduer, døre og tag i 2018, hvilket gør den yderst attraktiv og ind­flyt­nings­klar.
Boligen
Ved ankomsten mødes man af en charmerende, flisebelagt forhave, der er ideel til at nyde morgenkaffen i solen eller anlægge et hyggeligt højbed. Når du træder indenfor, bydes du velkommen af 101 kvadratmeter fordelt på to etager, der emmer af stil og funktionalitet.
Boligen rummer et praktisk bryggers og et flot, moderne køkken, der er blandt de største i foreningen – perfekt til madlavning og socialt samvær. Et gæstetoilet på stueetagen sikrer bekvemmelighed for både beboere og gæster. Den rummelige stue har både plads til spiseområde og en hyggelig sofakrog, og herfra er der adgang til en stor sydvendt terrasse, der forlænger den danske sommer.
På første sal finder du et lyst og luftigt soveværelse, to gode værelser og et badeværelse. Herfra er der også adgang til loftet, der tilbyder ekstra op­be­va­rings­plads. Den ved­li­ge­hol­del­ses­nem­me have har desuden et skur til opbevaring af havemøbler og redskaber.
Faciliteter og Beliggenhed
Andelsboligen har brugsret til en carport, hvilket sikrer nem parkering. Boligen ligger desuden tæt på en legeplads, hvilket gør den ideel for familier med børn.
Fra Jættestuen 57 er der kun få minutters gang til skole, indkøb, børnepasning, bybus og nærbane. Byens park tilbyder skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser og mulighed for lange gåture. Med kun 5 minutters kørsel til mo­tor­vejs­net­tet og City Syd, er der nem adgang til spe­ci­al­bu­tik­ker, biograf og shop­ping­mu­lig­he­der.
An­dels­for­e­nin­gen
An­dels­for­e­nin­gen er veldrevet med en sund økonomi, hvilket skaber trygge rammer for alle beboere. Her er der fokus på fællesskab og ved­li­ge­hol­del­se, så både ejendom og fællesarealer altid fremstår flotte og indbydende.
Drømmer du om en ind­flyt­nings­klar bolig med moderne faciliteter og en fantastisk beliggenhed? Så er Jættestuen 57 det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for en fremvisning, og oplev selv den unikke charme og de mange muligheder, denne andelsbolig tilbyder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hjem!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92302928
Boligareal
101 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
5.394 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Energimærke
A2010
Liggetid
16 dage

Nyttige links

Tillid og tryghed

Tillid og tryghed er nøglen til en god handel. Jeg tror, at hvis den rigtige ma­ve­for­nem­mel­se er der, har vi helt sikkert fundet dit næste hjem

Isabella Damgaard Jensen

Ejendomsmægler, Køberrådgiver m/tryghedsmærke MDE

isjen@edc.dk20 41 56 72EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00