Andelsbolig fra EDC

Faarupparken 71

7900 Nykøbing M

3/2 rum, 52 m²
Solgt

Særdeles billig, overskuelig og ind­flyt­nings­klar bolig i populært område

Er det en overskuelig og ind­flyt­nings­klar bolig, der skal være din/jeres næste hjem, så er denne lyse og indbydende andelsbolig måske være noget for jer. En meget sund forening og minimale varmeudgifter, sikrer dig/jer en særdeles billig husleje.

Faarupparken er et populært og roligt område. Det er et lukket område med små blinde veje, stier, grønne arealer samt legeplads. Her kan naboer mødes på kryds og tværs. Med cykelafstand til fjord, indkøb, skole m.v. er det et område, der passer alle aldre.

Andelsboligen her fremtræder rigtig flot og velholdt. Boligen er bygget i 1984 i røde sten og står med røde betontagsten. Super fin og ind­flyt­nings­klar bolig, der rummer 52 velindrettede m2 i et plan. I forlængelse af stuen er drivhus. Foran huset er carport på 18 m2. I forbindelse med carporten er der redskabsrum med plads til cykler og de få nødvendige haveredskaber.

Indretning: Fin entré. Dejligt opholdsrum hvor køkken og stue er i åben forbindelse og smelter herligt sammen. Meget flot og lyst køkken. Den dejlige stue har en regulær størrelse og kan således indrettes på mange måder. Fra stuen er udgang til drivhus i den vestvendte baghave, så her kan man nyde aftensmaden uanset vejrforhold. Et rigtig fint værelse med masser af skabsplads. Gæsteværelse/kontor/opbevaring/hobby m.v. er der plads til i et disponibelt rum. Super fint og lyst badeværelse med muret bruseniche. Overalt fremtræder boligen lys og indbydende, så her kan man flytte direkte ind.

Her bliver man som det første mødt af en praktisk flisebelagt indkørsel, der fører til carporten. Flisebelagt gangareal foran huset. Forhaven er ellers udlagt i grus og i hjørnet er et skur til diverse opbevaring. Med grus som underlag er der rig mulighed for at sætte højbede, krukker m.v., hvis man ønsker det. På bagsiden af huset er flisebelagt terrasse med drivhuset i forlængelse af stuen. Regulær græsplæne og med hæk i skel, så her er man helt ugeneret. Også i baghaven er rig mulighed for at sætte sit eget præg med bl.a. køkkenhave, bede, krukker, blomster, buske o.lign. Som det er i dag, er der et absolut minimum af vedligehold hele vejen rundt, så det er super nemt at holde.

Her er boligen til dig/jer, der skal have et fint, nemt og ind­flyt­nings­klart hus, hvor udgifterne er på det laveste!

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79005230
Boligareal
52 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
4.152 m²
Antal etager
1
Byggeår
1984
Energimærke
C
Liggetid
79 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00