Andelsbolig fra EDC

Mimersvej 22, Nørlem

7620 Lemvig

895.000 kr.

3/2 rum, 102 m²

Lys og velindrettet andelsbolig med private udemiljøer

Hvis rækkehuset udgør den praktiske middelvej mellem en lejlighed og en villa, kan andelsboligen siges at ramme perfekt ned i midten mellem at eje og at leje. Så det er måske ikke for meget sagt, at du med dette andelsrækkehus kan få det bedste af alle verdener. I hvert fald byder Mimersvej 22 i Lemvig på en lys og velindrettet bolig med private udemiljøer både mod øst og vest.

An­dels­for­e­nin­gen ligger i Nørlem i smukke omgivelser, hvor du får både cykelvenlig afstand til vandet og kort afstand til bymidtens butiksudvalg. Samtidig er nabolaget roligt og fri for gennemkørende trafik, og der er prioriteret grønne arealer i kvarteret. Som genbo får du endda områdets legeplads, som børn eller børnebørn nok hurtigt skal finde over til.

Rækkehuset fra 1982 er en del af et præsentabelt byggeri i røde mursten, og indenfor får du 102 m² at gøre godt med. Samtidig er dele af inventaret opdateret, så både badeværelset og køkkenet er udstyret med tidløse, grebsfri elementer, der giver en moderne profil til den lyse og hyggelige indretning. In­dret­nings­mæs­sigt byder boligen på to værelser foruden det pæne badeværelse og et mindre bryggers, der er praktisk placeret lige ved entrédøren. Op­holds­af­de­lin­ger­ne fordeler sig dertil over et skønt køkken-alrum og en lys stue i åben forbindelse. Stuen har endda brændeovn.

Udeområderne på begge sider er godt lukket af, så det giver ikke stor mening at tale om en forhave og en baghave. Du kan nemt flytte side med solen, og i forlængelse af carporten er der endda sørget for overdækning af den læfyldte terrasse bagved, som dermed kan modstå selv det mest drilske sommervejr.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø.

Vi kan kontaktes på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105822
Boligareal
102 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1982
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.413 kr.
For­brugs­af­hæn­gig forhold
775 kr.
Teknisk pris
1.799.093 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
46 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00