Andelsbolig fra EDC

Gellerupvej 96G

6800 Varde

4/3 rum, 93 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar andelsbolig med sydvendt have

Kunne du tænke dig at flytte direkte ind i en nem bolig med åbne opholdsrum, skøn have og godt med albuerum og lys? Så bliv blot hængende, og læs mere om denne skønne andelsbolig, som ovenikøbet ligger naturskønt tæt på Varde Å og golfbanen.

Boligen er nemlig ind­flyt­nings­klar og byder blandt andet på et flot køkken med hvide låger, der ligger i direkte forbindelse til alrum og stue. Herudover er tre gode værelser samt både badeværelse og gæstetoilet.

Opholdsrummene vender lige som haven mod syd, hvilket betyder, at her er et flot lysindfald og en god forbindelse mellem ude og inde. Den åbne indretning af rummene giver desuden en skøn fornemmelse af lys og luft, som forstærkes af hvide og lyse vægge og lofter samt lyse gulve.

Haven er en fin oase med smukke formklippede buske, blomster og træer, der skaber læ og hygge. I haven er der flere gode hyggekroge og ikke mindst en skøn fliseterrasse med espalier og læhegn langs kanten. Når du flytter ind her, får du desuden en et udhus og en carport.

Ejendommen ligger på en af de yderste lukkede stikveje, hvilket giver en unik følelse af fred, ro og nærhed til naturen. Der er få minutters gang til Varde Å, Arnbjerg og Varde Golfklub, men samtidig tager det blot et kvarter at spadsere en tur ind midt i centrum. Busstoppested, supermarked, lægehus og station ligger godt en kilometer fra adressen.

Det er kort sagt en dejlig, ind­flyt­nings­klar bolig med lyse rum, skøn have og en fredelig beliggenhed, du får, hvis du flytter ind lige her på Gellerupvej 96G. Bestil en fremvisning, hvis det lyder som noget for dig.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
21,6

Oplysninger

Sagsnr.
68009381
Boligareal
93 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1989
Energimærke
C
Liggetid
48 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jan Meldgaard

Ejendomsmægler/MDE

janm@edc.dkEDC Varde

EDC Varde

Torvet 4, 6800 Varde

680@edc.dk75 22 19 33