Andelsbolig fra EDC

Pinassen 62

6710 Esbjerg V

4/3 rum, 106 m²
Solgt

Velholdt andelsbolig i Hjerting

Velholdt andelsbolig i Hjerting
Beliggende i absolut roligt og attraktivt kvarter tilbydes her, meget velholdt og velindrettet andelsbolig på Pinassen. Foruden boligen er her godt redskabsrum, samt nem og overkommeligt havestykke uden alt for mange arbejdsbyrder.
Boligen indeholder: flot entré med adgang til lyst badeværelse, derfra er der indgang til fordeler gangen, hvor boligens ”smarte” bryggers værelse er placeret, så man kan lukke døren ind til vaskemaskinen. Fra gangen er der indgang til 2 rummelige værelser, hvor det ene i dag fungerer som det store soveværelse. Derudover er her stort køkken med masser af opbevaring og bordplads, så der nemt kan hygges og tilberedes skønne måltider.
Fra køkkenet er der smart serveringsluge, ind til den store og møb­le­rings­ven­li­ge stue, med masser af lysindfald fra de store vinduer, samt udgang til skøn solrig terrasse / have.
Fra stuen er der indgang til ekstra stue/værelse, som giver mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Værelset vil nemt kunne være kontor, eller ”lillestue” eller evt. som værelse, hvis families størrelse kræver dette.
Det er meget unikt at finde en bolig hvor der er indrettet så mange gode kvm. til opholdsarealet, så her kan du nemt have både det store spisebord, sofagruppen, samt flere skænke og reoler i indretningen.
En rigtig spændende bolig som indeholder 3 værelser, store møb­le­rings­ven­li­ge opholdsarealer, godt redskabsskur, samt nem og overkommelig have med skøn solrig terrasse.
Hvis du søger efter en bolig hvor der er et minimal af arbejdsbyrder så kan denne fine andelsbolig være noget for dig.

Når du køber en andelsbolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Esbjerg (115.423 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.622 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.841 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
67202195
Boligareal
106 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2004
Energimærke
C
Liggetid
35 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Riis Nielsen

Indehaver, souschef, ejendomsmægler, MDE

mrn@edc.dk51 85 38 53EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Gl. Guldagervej 9, 6710 Esbjerg V

672@edc.dk75 11 66 11