Andelsbolig fra EDC

Hans Grams Gade 43, 1.

6500 Vojens

4/3 rum, 110 m²
Købsaftale underskrevet

Centralt beliggende andelsbolig i Vojens

Lys og ind­flyt­nings­klar andelsbolig på 1.sal med egen garage sælges her.

Andelen er centralt beliggende i Vojens lige ved siden af indkøb og tæt på tog- og busstation. Her er tale om en attraktiv ende-lejlighed på 1.sal der fremstår i god stand. Her får du en senior- og handikapvenlig bolig. Der er elevator i bygningen. Ejendommen er opført i 2006 og fremstår i lyse gule/rosé farvede mursten med tagpap med hældning. I an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen er der 12 andele, der er fordelt i 2 bygninger. Til boligen hører der en egen garage med værksted/disponibelt rum hvor der er mulighed for opbevaring af cykler mm. Der er desuden et fælles cykelskur.

Boligen er gennemgående lys og venlig og byder på veludnyttede 110 m², hvor man fra den overdækkede svalegang træder ind i entré med klinkegulv. I forbindelse med entréen er der adgang til bryggers ligeledes med klinkegulv. Her er der plads til vaskemiljø, opbevaring samt installation til fjernvarme. Der er desuden adgang til et lyst badeværelse med bruseniche og klinker på gulv og væg. Der er mekanisk fugtstyring i badeværelset. Desuden er der et soveværelse af god størrelse med parketgulv og indbyggede skabe. På modsatte side af badeværelset ligger der et flot lyst køkken/alrum/stue med parketgulv og lyst inventar. Desuden er der et stort vinduesparti, hvilket giver et flot lysindfald. Herudover er her udgang til altanen, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe. I forbindelse med stuen er der et værelse med parketgulv der nu anvendes til kontor samt et ekstra værelse også med parketgulv. Der er gulvvarme i alle rum.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.632 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.300 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
23,3

Oplysninger

Sagsnr.
60907361
Boligareal
110 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2006
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
6 dage

Det handler om at gøre sig umage

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Daniel Timmerby Toft

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

toft@edc.dk22 70 50 03EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84