Villa fra EDC

Skrødstrupvej 3

9550 Mariager

8/6 rum, 283 m²
Solgt

Rummelig villa beliggende i en aktiv landsby

Velkommen på Skrødstrupvej 3, hvor du får en rummelig bolig på hele 283 bo­lig­kva­drat­me­ter. Her er plads til selv den største familie. Med kun 5 km. til Mariager og Mariager fjord, ligger Skrødstrup. Byen har et rigt foreningsliv med rideklub, tennis bane, og efterskole. Området rummer også den dejligste natur, med åer, gravhøje, søer, og en masse naturstier gennem skov og landskab.

Ved indgangen møder du en rummelig entre, der åbner op til et praktisk værksted og fyrrummet, før den fører dig videre ind i boligen. Stueplanet byder på en stor vinkelstue med rigelig plads til både afslapning og underholdning, to generøse værelser, to velindrettede badeværelser, et funktionelt bryggers og et lyst spisekøkken med masser af skabsplads.? Fra stue er der også udgang til en gode flisebelagt terrasse.

På første sal venter der dig endnu mere plads og komfort. Her finder du en hyggelig stue med en brændeovn, et praktisk depot, tre forskellige størrelse værelser, et toilet og et stort soveværelse, der forkæler dig med hele to walk-in closets. Fra soveværelset og det ene værelse kan du træde ud på den overdækkede altan og nyde den skønne udsigt.

Denne rummelig villa er placeret på en generøs grund på hele 2.152 kvadratmeter, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde udendørs aktiviteter og skabe uforglemmelige minder med familie og venner. Med så meget plads til rådighed er der masser af muligheder for boldspil, leg og andre sjove aktiviteter under åben himmel. Uanset om det er en omgang fodbold, en sjov leg med børnene eller bare en afslappende dag i solen, vil du elske den frihed og rummelighed, som denne store grund giver dig. Velkommen til et hjem, hvor der er plads til at leve livet i fulde drag både indenfor og udenfor.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208452
Boligareal
283 m²
Vægtet areal
329 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
2.152 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
D
Liggetid
9 dage

Din lokale Ejendomsmægler

Som din lokale Ejendomsmægler er jeg opvokset i området og kender derfor til hvad der sker i lokalområdet, så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal Ejendomsmægler.

Anders Albrecht Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

andersa@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11