Villa fra EDC

Nørrebakken 8

8600 Silkeborg

3/2 rum, 102 m²
Solgt

Spændende villa med fantastisk udsigt

Drømmer du om at vågne hver morgen, og kunne nyde en udsigt til sø og skov? Gå ned og bade og sejle kajak efter en god dag på jobbet? Så har du nu muligheden for at blive den kommende ejer af Nørrebakken 8. Her kommer du til at bo hævet over søen med en skøn udsigt og for enden af vejen er der adgang til det fælles/private badeområde. Der er plads til båd, kajakker samt badning og sauna ved søen.

Boligen har en spændende indretning med flere forskudte plan. Når du kommer ind i husets entré, kan du bevæge dig ind i stuen, som er fordelt på to niveauer - op­holds­af­de­lin­gen i den nederste del, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over sø og skov. Samtidig kan du bevæge dig nogle trin op ad trappen til spiseområdet. Herfra har du udgang til en skøn udestue, hvor sommerens varme forlænges både til det tidlige forår og det sene efterår. Herfra er der også en god terrasse når udestuen bliver for varm i højsommeren. Boligen indeholder ligeledes et køkken, badeværelse, to gode værelser samt bagindgangen. I underetagen har du 2 disponible rum - sælger benytter det ene til gæsteværelse og det andet til opbevaring og bryggers.

Til boligen får du en god garage, samt to skure med plads til alt du skal bruge inden for haveredskaber.

Haven er et kapitel for sig for dig som godt kan lide have og hyggelig stemning. Der er hyggelige kroge, masser af græs, områder med bede og frugttræer. Men samtidig en have der er til at holde.

I Virklund er der gå- og cykelafstand til skov og badesøer. Der er en cykelsti som fører ned til Virklund Skole, sportshal og dag­lig­va­re­ind­køb. I Virklund kan man bryste sig af at have et rigtig godt foreningsliv med et mangfoldigt udbud af sportsgrene. Området i og omkring Virklund er kuperet og giver gode muligheder for mountainbike, løbeture og andre na­tu­ro­p­le­vel­ser. På 5 minutter i bil rammer du Silkeborg Midtby og det pulserende liv her.

Fakta om Silkeborg (100.747 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.416 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.088 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
86306717
Boligareal
102 m²
Kælder
9 m²
Vægtet areal
114 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.003 m²
Antal etager
1
Byggeår
1959
Ombygget
1996
Energimærke
E
Liggetid
3 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Camilla Overgaard

Ejendomsmægler, MDE, Købermægler

cov@edc.dk24 41 13 99EDC Torben Larsen a/s

EDC Torben Larsen a/s

Fre­de­riks­berg­ga­de 11, 8600 Silkeborg

863@edc.dk86 82 62 00