Villa fra EDC

Vestervangen 16

8370 Hadsten

4/3 rum, 101 m²
Købsaftale underskrevet

ETPLANSVILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

På Vestervangen i Hadsten ligger dette fine hus, som oprindeligt blev opført i 1970.
Boligen er på mange måder en klassisk 70'er villa, men er igennem årene blevet løbende renoveret, så boligen fremstår i dag pæn og velholdt. Du har den klassiske opdeling med 2 børneværelser hvor det ene også egner sig som kontor, et soveværelse og et badeværelse i den ene ende af huset, og stue, køkken og bryggers i den anden.
Alle værelser fremstår moderarte. Badeværelset er med flotte hvide klinker og indbygget bruseniche.
I stuen er der både plads til det klassiske tv-hjørne, men også til det store spisebord, hvor der er plads til at dække op til de store sammenkomster. Fra stuen er der et stort vinduesparti som invitere haven indenfor, og i som­mer­pe­ri­o­der­ne giver anledning til at gå ud af terrassedøren og sætte sig og nyde sommersolen på terrassen. Lige op ad stuen ligger køkkenet, og her er også plads til de daglige måltider og praktiske gøremål. Her kunne man måske kigge ind i muligheden for at åbne op ind til stuen, og dermed skabe et køkken alrum. Det der gør hverdagen lettere ved dette hus er byggerset med plads til va­ske­ferci­li­te­ter og overtøj. Her er en dør som åbner ud til stien, så efter at have gået en kort tur ned til lilleåparken kan man let smide vandrestøvler her.

Går vi udenfor, er der ialt 850 m2 hyggelig grund, med en græsplæne som rigtig invitere til leg. Her kan man også tilbygge hvis behovet for mere plads skal være aktuelt. Grunden råder også over en garage som er bygget om til et megafedt værksted hvor man kan slippe sine kreative evner løs.

Vestervangen er et børnevenligt område. Her er gode stisystemer. Om det er til fods eller på cykel, vil jeres børn kunne nå Øster­vangsko­len på få minutter, skolen går helt op til 9. klassetrin og har SFO.

Lyder det som noget for dig så ring allerede i dag for en fremvisning - vi glæder os til at vise boligen frem

Fakta om Favrskov (49.377 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.583 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.783 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.783 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
83703595
Boligareal
101 m²
Vægtet areal
107 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
850 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
D
Liggetid
14 dage

Gode rammer for en ny begyndelse.

Mit navn er Jens-Christian også kaldet JC. En af mine kerneværdier er at sikre en tryg bolighandel, da jeg tror på, at det skaber de bedste rammer for en god start på en ny begyndelse for både køber og sælger. For mig symboliserer hjemmet et samlingspunkt, hvorfor trygge rammer er essentielt.

Jens Christian Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler

jc@edc.dkEDC Huset Hadsten

EDC Huset Hadsten

Søndergade 3, 8370 Hadsten

837@edc.dk86 98 36 00