Villa fra EDC

Rugbjergvej 41, Stavtrup

8260 Viby J

6/4 rum, 150 m²
Købsaftale underskrevet

Smuk og velbygget med hele 250 etagemeter.

Velkommen til denne fantastiske bolig beliggende for enden af stikvej på attraktive Rugbjergvej i det centrale Stavtrup. I nærheden finder du skole og den smukke Klokkeskov, samt kort afstand til Brabrand Sø, hvor du kan nyde søndagsgåture året rundt.

Denne super flotte 1 plans villa udstråler klassisk charme og minder om velkendte ar­ki­tekt­klas­si­ke­re fra 70´erne med super eftertragtet rustik byggestil. Opholdsstuen imponerer med masser af lys fra det, der nærmest kan karakteriseres som en hel vinduesvæg mod syd, med udgang til haven og skønt kig til det grønne arealer. I stueetagen pryder smukt travertin-klinkegulv med gulvvarme flere steder, ligesom stuen gemmer på parketgulv. Boligen er løbende vedligeholdt og fornyet med bl.a. træ/alu vinduer i 2009.

Velkommen indenfor i et fint vindfang med garderobeplads, hvorfra du fortsætter ind i den hyggelige forstue/fordelingsgang. Det originale retro-køkken fra "Vordingborg" er fuld af charme og har masser af skabs- og bordplads.

To praktiske skydedøre adskiller køkkenet fra den lyse spisestue, og der er rigeligt med plads til hele familien. Opholdsstuen har en stor muret pejsevæg med hyggelig bræn­de­ovn­sind­sats samt stor vinduesvæg med udgang til sydvestvendt solterrasse og have.

På stueetagen finder du desuden et stort soveværelse med skabsvæg og 3 børneværelser - alle med skabe. Desuden et stort fli­se­ba­de­væ­rel­se med både kar og brus.

Kælderen er stor og super, anvendelig med god loftshøjde, og her er hele 4 disponible rum - perfekt til gildesal, multirum eller hobbyværksted for hele familien. Der er også et praktisk opbevaringsrum/viktualierum, dejlig sauna samt et stort, kombineret toilet og vaskerum.

Haven er sydvestvendt - pæn og velanlagt med nyttehave med drivhus samt stor plæne med et det smukkeste kirsebærtræ. Dejlig solterrasse med kig til hyggelig lille shelter med bålplads. Foran boligen er der indkørsel til garage med redskabsrum.

Denne fantastiske villa imponerer med sin plads og muligheder - en drømmebolig for hele familien. Velkommen hjem.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82604658
Boligareal
150 m²
Kælder
100 m²
Vægtet areal
198 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
982 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
D
Liggetid
12 dage

Din personlige rådgiver og mægler

Hvad end du skal sælge eller købe bolig, mener jeg at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag for at yde en ærlig og reel rådgivning. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

malun@edc.dk28 34 36 6486 11 88 44EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

Tranbjerg Hovedgade 58, 8310 Tranbjerg J

831@edc.dk86 72 00 88