Villa fra EDC

Rønnevej 4A

8240 Risskov

40.000.000 kr.

9/5 rum, 352 m²
Nyhed
243 visninger de seneste 24 timer

PATRICIERVILLA MED FREMRAGENDE BELIGGENHED

Imponerende patriciervilla med fremragende beliggenhed - Totalrenoveret fra kælder til kvist

Villa MENJA blev opført i 1917 og tegnet af arkitekt Puck Jr. Huset er beliggende på en helt fantastisk, solrig grund på hele 1.685 kvadratmeter. Som noget ganske særligt kan man nyde en imponerende udsigt over Aarhusbugten, Mols og Aarhus Havn fra øverste etage i huset. Nabogrunde tillader byggeri på en etage lavere, hvilket sikrer den varige udsigt.

Sælgeren har dedikeret størstedelen af to år til en gennemgribende renovering af villaen. Derfor overtager I en bolig, der er udstyret med alle moderne be­kvem­me­lig­he­der og hvor der ikke er sparet på kvaliteten af materialer eller udført arbejde. Alt er blevet udført med stor respekt for den over 100 år gamle villa. Derfor præsenteres I for over 500 kvadratmeter 'ny' villa, som efter min opfattelse er en af byens mest imponerende!

Ved ankomsten mødes man af en yderst flot, massiv hoveddør med ornamenter og facetslebet glas. Stilen fortsætter indendørs med et vindfang adskilt fra hall'en af en tilsvarende smuk dør, der vidner om solidt håndværk fra en svunden æra. Fra det smukke oprindelige terrazzogulv, der pryder indgangen, fortsætter gulvet til nye massive egetræsplanker, som strækker sig gennem hele villaen. Som en del af renoveringen er der implementeret gulvvarme i alle rum. Ved indtræden i den imponerende hall mødes I af en smukt buet trappe, der fører elegant op til første sal.

I stueplan finder I desuden et mindre gæstetoilet, to store stuer en suite med lofter på over tre meter, udsmykket med smukt tilpasset stuk og fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Sælgeren har indrettet et stort og luksuriøst køkken-alrum, der tilbyder rigelig plads til at samle hele familien og hygge sig omkring daglig madlavning. I alrummet er der indrettet et elegant vinrum med køling, hvilket gør rummet til noget ganske særligt. Fra alrummet er der direkte adgang til haven, hvor en stor vestvendt terrasse udgør hjertet for udendørslivet, fra morgen til sen aften.

På første salen møder I flere meget store og smukt indrettede soveværelser, et meget stort og stilfuldt walk-in closet samt to badeværelser, hver med sin egen stil præget af Vola-armaturer i patineret messing, store moderne fliser og en stilfuld og enkel indretning, der passer perfekt til den ældre villa. De fleste værelser har en pragtfuld udsigt over området og havet i det fjerne.

Endnu en smukt tilpasset trappe fører jer op til øverste etage, hvor udsigten bliver endnu bedre, da det er en af de højeste villaer i området. Her får I en uhindret udsigt mod Aarhusbugten og Risskov Skov i det fjerne. Rummet er indrettet som en hyggelig opholdsstue/multirum med loft til kip og utallige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, alt efter jeres behov.

Sælgeren har udgravet hele underetagen, så den nu har almindelig loftshøjde og i dag fremstår som en del af boligen med gulvvarme og store lyse rum. Her finder I endnu et gæstetoilet, et fuldt udstyret badeværelse i samme høje standard som de øvrige, tre store disponible rum, hvor sælgeren bl.a. har indrettet et stort fitnessrum og et lækkert gæsteværelse. Der er også etableret et stort opbevarings- og grejerum til den aktive familie.

Til villaen hører en af de største haver i området, og selvom der er udsigt til naboerne, fremstår grunden meget privat. Sælgeren har skabt flere hyggelige kroge, og der er lagt stor tid og passion i at gøre haven spændende og smuk i alle årstider. I haven har sælgeren opført et lækkert anneks med indlagt vand og et toilet, så det kan anvendes som et lille satellitkontor, et hobbyrum eller som en del af udendørslivet om sommeren.

Generelt kan omfanget og kvaliteten af denne omfattende ombygning være svær at beskrive, så jeg vil påstå, at overstående er en underdrivelse i forhold til, hvad vi kan præsentere ved en fremvisning for jer.

Her får I privatliv, de mest fantastiske omgivelser i en nyfortolket gammel villa og havet til fri afbenyttelse lige for enden af vejen. Beliggende i det eftertragtede Risskov og i Strandvænget, byder denne villa på en unik kombination af historisk charme og moderne komfort. Vi glæder os til at vise jer denne villa.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82407965
Boligareal
352 m²
Kælder
137 m²
Vægtet areal
413 m²
Rum/værelser
9/5
Grundareal
1.685 m²
Antal etager
3
Byggeår
1917
Ombygget
1980
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
20.897 kr.
Pris/m²
96.852 kr.
Pris
40.000.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
15 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.000.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
241.760 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
191.776 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rolf Bach

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

rba@edc.dk22 15 14 6758 58 74 69EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå

EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå

Ndr. Strandvej 90, 8240 Risskov

824@edc.dk86 17 34 34