Villa fra EDC

C.F. Richs Vej 64, 1.

2000 Frederiksberg

4/4 rum, 90 m²
Købsaftale underskrevet

Villalejlighed med masser af potentiale på den perfekte beliggenhed

Vil­la­lej­lig­he­den er beliggende i et af de absolut bedste områder på Frederiksberg, nemlig området omkring Femte Juni Plads, der udmærker sig med prægtige villaer og grønne oaser. Denne del af C.F. Richs Vej er en utrolig børnevenlig vej med minimal trafik og god plads til legende børn og socialt fællesskab. Villaen er tæt på de mange han­dels­bu­tik­ker på Godthåbsvej, Falkoner Alle samt Gammel Kongevej. Herudover findes der offentlig transport i nær afstand i form af busser, s-tog og metro. Der er gåafstand til Grøndalsparken, La Cours Vej skole og gode dag­in­sti­tu­tio­ner m.m. Drømmer du om æstetik og oprindelige smukke detaljer, så er dette det rette hus. Huset er opført i 1923 og oser af charme og sjæl.

Det første du møder ude foran huset, er det smukke store magnoliatræ. Man er ikke i tvivl om at her har man passet på haven og husets udtryk. Du træder ind i den store entre hvor man har adgang til lejligheden, stueetagen og kælderen.
Lejligheden deler opgang med underetagen, men boligen har sin egen repos, hvor der er god plads til sko og overtøjet, så det ikke tager plads i lejligheden. Når man træder ind i lejligheden, vil man hurtigt bemærke den flotte loftshøjde og den gode fordelingsgang. Lejlighedens hjerte er den store stue med hyggelig kvist og ovenlysvinduer som giver et skønt lys. For enden af stuen findes det ene af lejlighedens 2 værelser, som let kan anvendes til børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Det store soveværelse har godt med op­be­va­rings­plads og en hyggelig detalje med de gamle skunkskabe. Derudover findes et badeværelse i en god størrelse med en lille kvist, badeværelse har god plads til både brusekabine og vaskemaskine.
Køkkenet er lige ledes i en god størrelse og har en kvist som giver rummet lidt større dimension. Til sidst findes et rigtigt godt pulterrum til opbevaring.

Lejligheden fremstår generelt i ældre stil og kan godt trænge til en opdatering flere steder. Her kunne man spekulere i at inddrage pulterrummet i køkkenet eller badeværelse, eller flytte køkkenet ud i stuen og dermed skabe et køkken-alrum og et ekstra soveværelse. Til boligen medfølger tre kælderrum samt et delt vaskerum. Haven er en hel oase hvor man ikke er i tvivl om at den er blevet plejet igennem mange år.

Dette er lejligheden med charme og en unik mulighed for at bo på den skønneste villavej på Frederiksberg.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20003165
Boligareal
90 m²
Kælder
126 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
849 m²
Byggeår
1923
Ombygget
1976
Energimærke
F
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Stephanie Trampedach Thorell

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

stth@edc.dk40 10 39 7458 58 73 81EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg

200@edc.dk38 32 08 00