Landejendom fra EDC

Boesvej 8

8660 Skanderborg

8.295.000 kr.

8/4 rum, 288 m²
Nyhed
100 visninger de seneste 24 timer

Landejendom i betagende natur!

Drømmer I om en landejendom med en mindre hestestald, plads til jagt eller bare idyllisk og fredelig stemning, så er I kommet til det rette sted. Med en grund på 15,4 hektar, dejlige udbygninger og en flot bolig på 252 kvm., får I masser af plads til lige præcis dét, I har lyst til! Specielt ved ejendommen kan nævnes det store skovareal, her bliver skoven, det vilde dyreliv og smuk land idyl jeres hverdag.

Landejendommen er beliggende på et højdedrag imellem Ry og Svejstrup. Her bliver I omkranset af smuk natur og får en smuk udsigt ud til den fantastiske kuperede natur. Yderligere er der ganske kort til både Ry, Skanderborg og mo­tor­vejs­net­tet.

Ejendommen troner frem i omgivelserne og er tilpasset så den giver fantastisk udnyttelse af både udsigt og lysindfald. I bliver budt på en gennemgående rød tråd og et moderne design samt god plads til den store familie. I bliver budt indenfor ved entré hvortil der er et lyst værelse, et pænt badeværelse og et rummeligt bryggers med skabsplads og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Et par skridt videre ankommer I til det fantastiske køkkenalrum og stue i et. Rummene har et smukt kig ud til naturen igennem de store vinduespartier og naturen bliver lukket indenfor. Rummene er uden tvivl huset hjerte og her er der rigeligt med plads til hele familien kan samles, og nyde de rolige omgivelser foran en af pejsene. Stuen er niveauforskudt og med udgang direkte til et stort flisebelagt terrasseområde.

På førstesalen er det samme fantastiske lysindfald gennemtænkt ind i ejendommen med flere store kviste og tagvinduer. Her er et stort badeværelse med brus og badekar, en stueafdeling og tre rummelige værelser. Det ene soveværelse har en smuk udsigt ud til de skovklædte bakkede områder samt fransk altan.

Til ejendommen er et flot anneks med et mindre køkken, badeværelse et dejligt stort leverum til hobbyer eller hvad der ønskes, samt en stor hems. Yderligere er en garage, med tilliggende stort redskabsrum og et stort brændeskur med tilliggende fyrrum. Sidst er en lade bygning med hestestald af nyere dato og 4 hestebokse samt op­sad­lings­plads og en åben vognport. For enden af grusvejen, kører der skolebus så børnene kan hentes og let komme til skole.

Bagved huset er et helt unikt skovområde, her kan gås ture og det vilde dyreliv med rådyr, fugle og egern kommer helt tæt på. Der er omkring huset anlagt store flisebelagte områder og terrasse muligheder så solen kan nydes, og liden nedenfor vil i hører et lille rislende vandløb. En perfekt ejendom til dem hvor kvalitet og naturen er i fokus.

Den perfekte bolig hvis I ønsker natur og rolige omgivelser, ring på tlf. 86 52 35 00 for en fremvisning.
______________________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.913 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
83609850
Boligareal
288 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
8/4
Grundareal
15,41 ha
Byggeår
1877
Ombygget
2000
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.105 kr.
Pris/m²
28.802 kr.
Pris
8.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
16 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
415.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.405 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.624 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Sloth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

pers@edc.dk40 35 01 00EDC Skanderborg-Hørning

EDC Skanderborg-Hørning

Adelgade 85A, 8660 Skanderborg

836@edc.dk86 52 35 00