Ejerlejlighed fra EDC

Janus La Cours Gade 3, 4. tv

8000 Aarhus C

3/3 rum, 74 m²
Solgt

Rummelig og stemningsfyldt lejlighed med altan i hjertet af Aarhus

Lejligheden
Velkommen indenfor i denne smukke lejlighed, som er den perfekte kombination mellem moderne bekvemmelighed og charmerende atmosfære.
Den lange for­de­lings­en­tré fører videre ud i et åbent, moderne køkkenalrum med hvide køk­ke­n­e­le­men­ter. Det åbne alrum danner de perfekte rammer for socialt samvær imens der kokkereres i køkkenet. Herfra er der udgang til altanen, som vender roligt mod den hyggelige gårdhave, hvor mange solrige timer kan nydes. I forlængelse af køkkenalrummet ligger opholdsstuen med smukke stuklofter.
I soveværelset er der god plads til både garderoben og seng.
Det store, moderne badeværelse imponerer med vindue til det fri, separat bruseniche og vaskesøjle.

Området
Du kommer til at bo i det centrale Aarhus på en ensrettet gade tæt på alt, hvad Aarhus har at byde på. Hjertet af Aarhus er karakteriseret af en mangfoldighed af kultur i alle afskygninger. Skal smagsløgene på oplevelse, er der en bred vifte af caféer og restauranter i gåafstand eller har du brug for et afbræk fra hverdagens travlhed dækker Den Gamle By, Aarhus Teater, Nordisk film biograf og ARoS ind med oplevelser for alle. Herudover kan du nyde godt af grønne arealer i Botanisk Have og ved Brabrandstien.
Inden for midtbyens rammer finder du alt, hvad en storby kan tilbyde, men med et tvist af nærhed. Her skal du ikke bevæge dig langt for at opleve noget nyt eller utraditionelt!

Som køber kan du se frem til at bo i en utrolig stemningsfyldt lejlighed med mange muligheder, som kan danne de perfekte rammer for dit kommende hjem.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
80602129
Boligareal
74 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1928
Ombygget
2012
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
3 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder jeg mig altid ekstra godt og hjælper dig godt igennem din bolighandel.

EDC Poul Erik Bech AROS Øgadekvarteret

Gl. Munkegade 21, 8000 Aarhus C

806@edc.dk58 58 81 10