Ejerlejlighed fra EDC

Nørregade 12B, 1.

3390 Hundested

2.395.000 kr.

3/2 rum, 78 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 2. jun. 11:00 - 16:00

Ind­flyt­nings­klar førstesals ejerlejlighed med ældrevenlig stolelift

Velkommen til denne dejlige 3-værelses lejlighed på Nørregade 12B, 1. sal i charmerende Hundested. Lejligheden byder på 78 m² velindrettet boligareal i en ejendom fra 2002, hvor moderne komfort og klassisk charme går hånd i hånd.

Lægges der vægt på at kunne se ned over havneområdet, kan man blot træde ud på den dejlige altan - herfra er der nemlig den dejligste udsigt over livet på Hundested Havn. Når der opstår behov for at gøre indkøb, kan dette lade sig gøre uden brug af bil, da flere af byens ind­købs­mu­lig­he­der ligger inden for gåafstand.

Når du træder ind i lejligheden, mødes du af lyse og venlige rum med flotte plankegulve, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Lejlighedens layout er praktisk og gennemført med en dejlig stue, der nemt kan rumme både spiseafdeling og opholdsområde. Vinduespartier sikrer et skønt lysindfald, som gør opholdet i stuen til en fornøjelse hele dagen. Køkkenet er pænt med alle nødvendige hårde hvidevarer og godt med skabsplads, så du har alt lige ved hånden til daglig madlavning. Badeværelset er stilrent og indrettet med lyse fliser og gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der, hvilket gør det både praktisk og behageligt at anvende. En af denne lejligheds store fordele er det uudnyttede loftrum med Velux-vinduer, som åbner op for mange muligheder. Dette rum kan indrettes efter behov, hvad end det er som kontor, gæsteværelse, opbevaringsrum eller noget helt fjerde. Lejligheden er udstyret med en stolelift på trappen, hvilket gør den meget tilgængelig for alle, uanset fysisk formåen. Hvis bentøjet driller, kan den kommende ejer blot sætte sig i stolen og blive transporteret op til lejligheden på en nem og komfortabel måde.

Boligen har et godt energimærke B, hvilket betyder, at den er energieffektiv og dermed billig i drift. Den velfungerende ejerforening sørger for, at bygningen og fæl­les­a­re­a­ler­ne altid fremstår pæne og velholdte, hvilket bidrager til et godt naboskab og en behagelig hverdag.

Lejligheder i denne ejendom udbydes sjældent til salg, hvilket vidner om både kvalitet og tilfredshed blandt beboerne.

Hundested er kendt for sin naturskønne beliggenhed med både skov og strand inden for kort afstand, samt et hyggeligt bymiljø med caféer, butikker og kulturtilbud. Her får du en perfekt kombination af ro, natur og byliv, som skaber en ideel ramme for en skøn tilværelse. Kan den kommende ejer godt lide at starte dagen med en dukkert, er der rig mulighed for det. Der findes endda en badeklub, hvor de fleste medlemmer mødes hver morgen hele året, eventuelt hugger hul i isen for at få sit morgenbad. Med sådan en start, kan det næsten kun blive en god dag - om det så er på jobbet eller med andre gøremål.
Herudover får du også en beliggenhed tæt på offentlig transport, så du nemt og bekvemt kan komme videre rundt på Sjælland.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804776
Boligareal
78 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2002
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.594 kr.
Pris/m²
30.705 kr.
Pris
2.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
16 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.581 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.410 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18